OTA YHTEYTTÄ! Puh. 0500 957 689 / jarno@maentausta.fi

Tänään on torstai, 13 elokuuta


Manrakennuspalveluita kaikille rakentajille

 Tarvitsetko luotettavan kaivinkoneurakoitsijan? Tässä on Sinulle sellainen.


Rakensitpa sitten omaa kotiasi tai valtatien pohjaa, niin työsi helpottuu, kun valitset ammattitaitoisen kaivinkoneurakoitsijan.

Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme kokonaisvaltaista palvelua perinteisistä kaivuutöistä aina pohjarakentamiseen ja kivenrikotukseen saakka. Palvelemme niin pientalorakentajia, rakennusliikkeitä, maatiloja kuin muita koneurakoitsijoitakin. Lisäksi teemme aliurakointia. 

Käytössämme on myös energiapuun korjuukoura, jonka avulla raivaamme tonttien reunat, tienvarret sekä oja- ja tielinjat siististi ja kätevästi.

Ovatko suuret kivet tiellä?

Kutsu meidät apuun. Olemme hoitaneet rikotuksia niin murskaamoilla kuin tietyömaillakin. Käytössämme on kaksi nykyaikaista ja tehokasta Sandvikin iskuvasaraa. Palveluumme ovat luottaneet mm. Lemminkäinen, Rudus ja monet pienemmät rakennusliikkeet.

Onko haaveissa unelmien hiekkaranta tai jyhkeä kiviaita? 

Omakotitalon ja mökin rakentajille teemme rakennusten ja teiden pohjat, toimitamme soran ja sepelin ja suoritamme pihapiirin kaivuutyöt. Toteutamme pihasi kaunistukseksi tarvittaessa niin hiekkarannan kuin kiviaidankin.

Kysy myös teräspaalutuksesta!